Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Patty η πιο όμορφη ιστορία (Karaoke Dvd)

Release Date: 10/2010
Company: MINOS-EMI
Genre: ΠΑΙΔΙΚΟ
Covers: Full



Μια γλυκιά 13χρονη με σιδεράκια και χοντρά γυαλιά μυωπίας, η Patricia Castro (Πάτυ), μετακομίζει με τη μητέρα της, Κάρμεν, από μια μικρή πόλη της Αργεντινής στο Μπουένος ¶ιρες για ιατρικές εξετάσεις και «εισβάλλει» στον αστραφτερό κόσμο ενός ακριβού ιδιωτικού σχολείου.

Η «αρχηγός» μιας παρέας κακομαθημένων συμμαθητριών της έχει δικό της μουσικό συγκρότημα, τις "Las Divinas" και ένα αγόρι, τον Ματίας, το οποίο δεν αφήνει αδιάφορη τη μικρή Πάτυ. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε όλα τα επίπεδα, όμως η μικρή διαθέτει ένα κρυφό «όπλο»: ταλέντο στο τραγούδι και θα δημιουργήσει το δικό της συγκρότημα τις “Las Populares”. Τελικά, θα γίνουν τα όνειρά της πραγματικότητα; Θα γίνει διάσημη τραγουδίστρια; Θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του Ματίας;

Η σειρά-φαινόμενο από την Αργεντινή, με τεράστια επιτυχία όπου έχει προβληθεί μέχρι τώρα θα μας κρατά συντροφιά στο MEGA. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας από την αρχή τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές. Το 2008 η σειρά ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους.

Κυρίαρχο στοιχείο της δημοφιλούς σειράς είναι η μουσική, έτσι στο άλμπουμ θα βρείτε το τραγούδι των τίτλων, ‘Μες Στην Καρδιά’ (με την φωνή της Αύρα Χάρακα), τα δώδεκα αυθεντικά κομμάτια της σειράς καθώς και τα ‘Un Rincon De Corazon’, ‘Las Divinas’ και ‘Μες Στην Καρδιά’ σε karaoke.
http://www.megaupload.com/?d=U9JF2Q7O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο καιρός

Ανέκδοτα

Madbox Entertainment

Watch live streaming video from madboxent at livestream.com

Views from the port in Paros Island, Greece

parosweb on livestream.com. Broadcast Live Free

Mykonos Live Webcam

Watch live streaming video from mykonoslive at livestream.com

Ios Greece Live - Chora

Watch live streaming video from iosgreece4 at livestream.com

live scores


powered by Agones.gr - opap

Σελίδες

free counters


Powered By Blogger